Audi, aproape de intrarea în Formula 1: Echipa de top unde vrea să investească

Audi este mai aproape ca niciodată de intrarea în Formula 1, aceștia lansând o ofertă pentru a cumpăra o participație la o importantă echipă din „Marele Circ”.

Formula 1Foto: Budrul Chukrut/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Automobilwoche scrie că Audi a crescut oferta de la 450 de milioane de euro la 650 de milioane de euro pentru a obține o participație la echipa McLaren din Formula 1.

Este primul pas pe care Audi ar vrea să-l facă în „Marele Circ”, urmând să investească și în dezvoltarea monoposturilor McLaren, conform Stuff.

Interesul Audi în echipa McLaren a apărut anul trecut în opinia publică. În primă fază, a fost relatat faptul că Audi ar vrea chiar să cumpere McLaren, ulterior existând zvonuri că gigantul german ar dori să facă echipă cu McLaren pentru sezonul actual din Formula 1. Cu toate acestea, zvonurile nu s-au materializat până în prezent.

Audi a fost aproape de a intra în Formula 1 și în 2013, dar planul de a se alătura competiției automobilistice a fost abandonat într-un final.

McLaren ocupă după două etape locul opt în clasamentul constructorilor din Campionatul Mondial de Formula 1.

Volkswagen’s Audi brand raised its offer to gain a foothold in sports car brand McLaren to 650 million euros from 450 million euros, according to a report https://t.co/Z5i963y9Xj

— Bloomberg (@business) April 3, 2022

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare
Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.