AUR a strâns peste două milioane de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) anunță marți că a strâns la nivel național, precum și din diaspora, peste 2 milioane de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis din funcția de președinte al României.

„Românii nu îl mai vor pe Klaus Iohannis. Această campanie s-a bucurat de o largă susținere pe străzile localităților din țară. Din păcate, avem o majoritate ticăloasă, aici în Parlament, care refuză să inițieze și să ducă la bun sfârșit voința lor de a-i curma mandatul lui Iohannis. La fel cum nu s-a aplicat referendumul privind cei 300 de parlamentari și alte exerciții de democrație, propunerea noastră către grupurile USR și PSD, aflate atunci în opoziție, nu a fost încununată de succes”, a declarat președintele AUR George Simion.

El afirmă că a reiterat către USR invitația de a depune împreună o moțiune de cenzură și de a demara procedurile pentru demiterea lui Klaus Iohannis, iar USR a refuzat.

„Suntem singurul partid de opoziție. Mulțumesc tuturor voluntarilor care s-au implicat în această campanie. Chiar dacă e vacanță parlamentară, reprezentanții AUR și-au propus să fie prezenți în stradă în lunile iulie și august, pentru a asculta vocea românilor și a găsi soluții la problemele lor”, încheie Simion.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.