Bărbat ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Braşov după ce a fost atacat de urs

Un bărbat de 55 de ani din Gura Teghii, județul Buzău, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost atacat de un urs, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

În jurul orei 2.30, în timp ce mergea pe o uliță din satul Nemertea, bărbatul a fost surprins de animalul sălbatic ce tocmai coborâse din pădure.

Atacul ursului a fost unul rapid și foarte violent. Victima a suferit răni grave la mâini și la picioare, pierzând o cantitate mare de sânge, transmite adevarul.ro.

Bărbatul a fost atacat și rănit de urs în timp ce se întorcea de la o altă casă pe care acesta o deține în zonă. Ursul a fost alungat de câțiva săteni care treceau întâmplător pe acolo cu mașina.

Aceștia au alungat ursul, au sunat la 112, după care au preluat victima în autoturismul propriu, ca să o ducă spre echipajul de la Ambulanță.

Având în vedere starea gravă a victimei, echipajul de pe ambulanță a decis, imediat după preluare, să o transporte la Spitalul Județean Brașov. Bărbatul rănit de urs a ajuns direct în sala de operație a spitalului din Brașov, chirurgie plastică și chirurgie vasculară. unde medicii încearcă să-i salveze piciorul sfâșiat.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare
Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.