Braşovean băgat în spital de un tânăr care l-a bătut

Un bărbat din Braşov, de 34 de ani, a fost băgat în spital de un tânăr din Argeş, care l-a bătut fără milă. Braşoveanul a fost preluat de adrele medicale și a fost transportat la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale. în urma acestui eveniment, poliţiştii braşoveni au deschis un dosar penal şi investighează infracţiuni de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că un tânăr, în vârstă de 24 ani din județul Argeș, pe fondul unor discuții în contradictorii, ar fi agresat fizic un bărbat, în vârstă de 34 ani, în timp ce se aflau pe raza municipiului Brașov.

Bărbatul a fost preluat și transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.”, a transmis IPJ Braşov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare
Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.