Braşovenii se pot înscrie la al 13-lea sezon de „Românii au talent”

„Românii au talent” continuă cu al treisprezecelea sezon. Emisiunea, care e difuzată la Pro TV, va pleca în luna septembrie prin România cu caravana preselecțiilor. La Braşov cei care doresc să se înscrie pot merge pe 20 septembrie, la Brașov (Hotel Kronwell).

Doritorii se pot înscrie pe 9 septembrie, la Galați (Hotel Ibis Styles Dunărea), pe 11 septembrie, la Iași (Hotel Unirea), pe 16 septembrie, la Cluj (Hotel Golden Tulip Ana Dome), pe 18 septembrie, la Timișoara (Hotel Ibis Timișoara City Center), pe 20 septembrie, la Brașov (Hotel Kronwell).

Pe 24,25 septembrie, la Pullman World Trade Center, în București va fi ultima oprire a caravanei și ultima șansă pentru cei mai talentați să facă parte din distribuția celui de-al 13-lea sezon, transmite libertatea.ro.

„După un #super12, ne pregătim cu pași rapizi de cel de-al 13-lea sezon Românii au talent! Eu și colegii mei abia așteptăm să plecăm prin țară pentru a-i vedea la treabă pe cei care se înscriu.

Ca în fiecare an, îi invităm alături de noi pe toți cei care cred în șansa lor și care vor să arate unei țări întregi cât sunt de talentați. Ne vedem, în curând, la Galați, Iași, Cluj, Timișoara, Brașov și București. Suntem convinși că ne veți surprinde ca de fiecare dată!”, a declarat Felicia Toma, producătorul executiv al show-ului.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.