CE Natație, juniori: David Popovici luptă azi pentru medalia de aur la 100 m liber, proba regină


Red. Sport •
HotNews.ro

​David Popovici evoluează duminică, 10 iulie, pentru un nou titlu la Campionatul European de Nataţie juniori care se dispută la Otopeni.

David PopoviciFoto: Oli SCARFF / AFP / Profimedia

Calificat în finală cu cel mai bun timp, 48.31, David (legitimat la CS Dinamo) va lupta pentru a urca încă o dată pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Până în acest moment, David Popovici are deja patru medalii cucerite la CE Natație pentru juniori: trei de aur și una de argint.

Finala probei de 100 m liber va avea loc de la ora 17:39.

Medaliile câștigate până acum de România la CE Înot pentru juniori de la Otopeni

  • 4 de aur – ştafeta masculină 4×100 m liber (David Popovici, Vlad Stancu, Ştefan Cozma şi Patrick Sebastian Dinu), David Popovici la 200 m liber şi 50 m liber, Vlad Stancu la 1.500 m liber
  • 3 de argint – ştafeta mixtă de 4×100 m liber (David Popovici, Patrick Sebastian Dinu, Bianca Costea şi Rebecca Aimee Diaconescu), Bianca Costea la 50 m liber şi Vlad Stancu la 800 m liber.

Campionatele Europene de înot pentru juniori 2022 se desfăşoară la Complexul Olimpic de Nataţie Otopeni în perioada 5-10 iulie. La competiţie participă 494 de sportivi din 42 de ţări. România este reprezentată de 26 de înotători, 14 la masculin şi 12 la feminin.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare
Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.