Ciclism: Campionul european en-titre, transportat la spital după ce a acuzat probleme cardiace la finalul unei etape

​Ciclistul italian Sonny Colbrelli, campion european en-titre, a fost transportat la spital după ce a acuzat probleme cardiace la finalul primei etape a Turului Cataloniei, luni, la Sant Feliu de Guixols, relatează televiziunea spaniolă RTVE.

Sonny ColbrelliFoto: Facebook – CONI

Medicii i-au făcut masaj cardiac lui Colbrelli, care şi-a recăpătat cunoştinţa înainte de a fi transportat la spital, potrivit presei spaniole.

Italianul a fost depăşit, la cursa de luni, de australianul Michael Matthews la finalul acestei etape încheiată cu un sprint în urcare.

În vârstă de 31 de ani şi profesionist din 2011, Colbrelli a trecut la un nivel superior anul trecut. El a câştigat Dauphiné în iunie, apoi a câştigat campionatul italian şi pe cel european.

În octombrie, italianul a înregistrat una dintre cele mai importante victorii ale sale când s-a impus la Paris-Roubaix, scrie News.ro.

\uD83D\uDD34ÚLTIMA HORA

Sonny Colbrelli, segundo en esta primera etapa de la Volta a Catalunya se ha desplomado nada más cruzar la línea de meta y los servicios médicos le han tenido que practicar un masaje cardíaco

Seguiremos informando: https://t.co/56x6E4YT2r pic.twitter.com/BIkHfxrV1J

— Teledeporte (@teledeporte) March 21, 2022

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.