Comercianții din piețele brașovene, nemulțumiți de program: „Se lucrează după programul de iarnă”

Oficial am trecut încă de la sfârșitul lunii martie la ora de vară, piețele din Brașov funcționează în continuare după programul de iarnă.

Ținând cont că se apropie Paștele, iar în această perioadă sunt mulți clienți în piețe, vânzătorii sunt nemulțumiți deoarece sunt nevoiți să își închidă tarabele la ora 19.00, transmite Radio România Brașov FM.

„Se lucrează după programul de iarnă. Ne-ar ajuta dacă s-ar trece la programul de vară, dar dacă astea sunt directivele de la ei”, a declarat unul dintre comercianți pentru sursa citată.

„Sunt clienți destui până seara. Se închide piața și lumea tot mai vine, dar dacă la 19.00 se închide… plecăm acasă”, a precizat un alt vânzător.

„Este programul de iarnă, de la 7.00 la 19.00. Ne-ar ajuta foarte mult dacă s-ar schimba la programul de vară, pentru că sunt oameni care ba lucrează schimbul 1, ba schimbul 2 și atunci ori ajung prea devreme, ori prea târziu. Vine lume toată ziua”, a spus un alt comerciant.

Trecerea la programul de vară, când piețele vor fi deschise, în cursul săptămânii, de la 6:00 la 21:00, se va face de la începutul lunii mai.

Sursa: Radio România Brașov FM

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare
Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.