Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat în urma declarațiilor lui George Buhnici despre femei

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) s-a autosesizat în urma declarațiilor lui George Buhnici, care a susținut că cei care se duc la mare vor să vadă „piele fără vergeturi” și că „e normal să ne uităm la țâțe și la buci”.

vloggerul George BuhniciFoto: Facebook

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat în acest caz și va urma procedura legală, a declarat pentru HotNews.ro președintele CNCD, Asztalos Csaba.

El a precizat că dacă vor exista și alte plângeri în urma derapajului lui George Buhnici, atunci acestea vor fi conexate.

De unde a pornit scandalul

Vloggerul George Buhnici a stârnit un val de critici în spațiul public după ce a susținut că cei care se duc la mare vor să vadă „piele fără vergeturi”, el îndemnându-le pe fete să meargă la sală: „Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!”. Buhnici a mai spus că el are „noroc” pentru că soția sa „arată ca o minoră”.

După ce a iritat internetul, de la Facebook la TikTok, Buhnici a avut o primă reacție pe blogul său, într-un text intitulat „pedofilia este o crimă. Obezitatea, o problemă de sănătate publică”.

El spune că este „norocosul soț al unei femei frumoase”, alături de care trăiește din 2007 și că, din cât se pricepe, „femeilor le place să fie admirate, respectate, să primească flori și complimente”:

  • „Să îi spui unei femei că arată mai tânără decât vârsta din buletin este ceea ce își doresc marea majoritate, mai ales după vreo 30 de ani. În cazul soției mele, chestia asta se vede. E meritul ei că se îngrijește iar asta m-a motivat și pe mine în ultimii ani să revin de la vreo 100 de kilograme spre o siluetă… normală.
  • Însă nu despre asta e scandalul zilei. Ci despre faptul că aș încuraja pedofilia și că aș fi misogin”.

Cum s-a apărat George Buhnici

Buhnici mai spunea că nu e prima dată când își complimentează soția că arată mult mai tânără, că a făcut-o și în urmă cu 3 ani, când a spus public, pe Instagram, că aceasta „arată ca o minoră” și acuză că recentele sale declarații au fost amplificate pe Twitter și pe Facebook de către conturi false.

El a concluzionat: „Pedofilia este inacceptabilă, e o crimă și trebuie pedepsită! Îmi iubesc soția și încurajez pe fiecare să aibă grijă de sănătatea lui. Nu mă voi opri să spun ce gândesc dar voi fi mult mai selectiv cu locurile unde vorbesc. O să îmi aleg cuvintele mai cu grijă, dar nu pot opri trolii. E treaba fiecăruia să gândească pentru el. Nu luați de-a gata nimic de pe internet și dacă vreți punctul meu de vedere, scrieți-mi direct pe contact at buhnici.ro”.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.