Copiii, vânători de munte pentru o zi, la Castelul Bran

Brigada 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa” le-a pregătit copiilor de ziua lor mai multe evenimente speciale, într-un loc special, în curteade la poalele Castelului Bran.

Aceștia pot traversa lacul din curtea castelului cu tiroliana, pot străbate un traseu aplicativ și se pot cățăra pe un panou special amenajat, a explicat pentru Radio Tg.Mureș purtătorul de cuvânt al Brigăzii Vânătorilor de Munte, locotenentul Gabriel Constantin: Pentru copii am pregătit o tiroliană peste lacul din curtea castelului, am pregătit un traseu aplicativ pe care aceștia îl pot parcurge, echipați în militar, desigur, cu căști de metal, cum am avut în armata română, rucsaci din aceia mici, militari. Armele folosite de copii sunt de jucărie, sunt niște puști de lemn, iar la standurile de armament au ocazia să vadă cum arată un armament real. Am pregătit și un mic panou de cățărare, totul pentru a gusta, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp și din a experimenta din activitățile pe care vânătorii de munte le întreprind și le execută zi de zi.

La activitatea ce are loc până la ora 18:00 participă militari francezi şi belgieni, alături de colegii lor români din cadrul structurilor Brigăzii de vânători de munte, transmite radiomures.ro.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare
Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.