Cupa Cheile Grădiștei la viteză în coastă, în weekend. Peste 40 de piloţi la start

La finele acestei săptămâni este programată Cupa Cheile Grădiștei la viteză în coastă, prima etapă de coeficient 1 a Campionatului Național. Cu 24 de ore înaintea închiderii procesului de înscriere, la competiție și-au anunțat participarea 41 de piloți atât din divizia secundă, cât și din primul eșalon.

Printre cei înscriși la start se numără: “Alexandra Teslovan (Renault Twingo RS), fiica pilotului de raliuri Adi Teslovan, apoi Paul Silaghi, Dragoș Bîzoi sau Dumitru Șerban, toți aceștia și mulți mulți alții punctând exclusiv în etapele de coeficient 1 ale acestui sezon. De asemenea, datorită regulamentului anual de viteză în coastă, care obligă sportivii din primul eșalon să puncteze și în două etape de coeficient 1 la alegere, de la start nu vor lipsi nici câștigătorul ediției precedente Octavian Ciovică (Radical SR8), Costel Cășuneanu (Škoda Fabia), Pavel Shenkov (Lada VAZ), Florin Voicu (Ferrari 458 Challenge) dar și pe tatăl István Barabas (Peugeot 306 Maxi) și fiul Robert Barabas (Fiat Proto)”.

Competiția se va desfășura duminică, 8 mai, de-a lungul traseului de 3.300 de metri al Complexului Cheile Grădiștei din Resortul Fundata, având o diferență de altitudine de 226 de metri și o înclinare medie de aproape 7 procente. Înaintea celor două manșe de concurs, programate de la orele 14.30, respectiv 16.30, concurenții vor avea la dispoziție o manșă de recunoașteri, urmată două antrenamente (orele 10.30 și 13.00)

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.