Digitalizare la Poliţia Braşov. Şoferii pot face programări online pentru restituirea permisului sau a certificatului de înmatriculare

Începând cu data de 7 octombrie 2022, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov derulează un proiect pilot, prin care este operaționalizat un sistem de programare online, pentru activitățile de lucru cu publicul desfășurate de către Serviciul Rutier Brașov.

Astfel, se accesează link-ul https://bv.politiaromana.ro/ro/informatii-publice/politia-rutiera, apoi, prin efectuarea unui click pe secțiunea Programare online, vor putea fi selectate diverse servicii dorite, precum: restituire permis de conducere la expirarea perioadei de suspendare, restituire certificat de înmatriculare/plăcuțe etc, eliberare istoric cazier auto, prelungire drept de circulație în cazul permiselor de conducere reținute pentru dosare penale, etc.

De asemenea, există un cod QR, prin intermediul căruia poate fi realizată programarea online, cu ajutorul dispozitivelor mobile.

În continuare, la Inspectoratul de Poliție Județean Brașov, există un ghișeu pentru activități de lucru cu publicul fără programare online.

Astfel de sisteme de programare online pentru activitățile de lucru cu publicul sunt în analiză și vor fi implementate și la celelalte unități teritoriale de poliție.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare
Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.