Doi hoţi au prădat Mănăstirea Sâmbăta de Sus. Au furat banii din cutia milei

Mănăstirea de la Sâmbăta de Sus a fost din nou prădată de hoţi. Luni, doi bărbaţi au intrat în lăcaşul de cult şi au furat banii din cutia milei. Cei doi indivizi au reuşit să plece cu suma de 1.400 de lei. La scurt timp poliţiştii i-au identificat pe cei doi şi îi cercetează pentru furt calificat.

„În urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii au identificat cele două persoane bănuite de săvârșirea faptei, acestea fiind doi tineri, cu vârste de 20 ani, respectiv 17 ani, ambii din județul Brașov.

În baza probatoriului administrat în cauză, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.”, a transmis IPJ Braşov.

Acum jumătate de an poliţiştii au prins alţi doi hoţi care au furat nu mai puţin de 110.000 de lei, 2.000 de euro și 500 de dolari de la mănăstirea Sâmbăta de Sus. Fapta a avut loc în data de 7 spre 8 decembrie. Atunci hoţii au furat întreaga sumă dintr-o casetă de valori pe care au găsit-o în interiorul mănăstirii.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare
Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.