Doi pompieri braşoveni au salvat o fetiţă de doar şase ani dintr-un accident rutier, pe DN 1, la Perşani

Doi pompieri braşoveni au salvat o fetiţă de numai 6 ani dintr-un accidet care a avut loc pe DN 1. Marius şi Bogdan se aflau în zona Băile Perşani şi se în torceau dintr-o misiune, când în faţa loc a avut loc un accident rutier. Chiar dacă nu a fost unul gravb, o fetiţă de 6 ani a suferit mai multe leziuni. Cei doi pompieri nu au stat pe gânduri şi au acţionat imediat. au scos fetiţa din maşionă şi şi-au alertat colegii care au sosit imediat la faţa locului.

„Duminică, se întorceau de la Făgăraș unde au desfasurat o misiune de control preventiv, când pe DN 1, în zona Băilor Perșani, au observat un accident care se întamplase cu puțin timp în urma.

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau şapte persoane. Din fericire nu existau persoane încarcerate, dar o fetiță de 6 ani era lovită în zona feței.

Colegii noştri nu au stat pe gânduri, i-a acordat primul ajutor fețitei rănită ușor și au încercat să o liniștească. În acelasi timp unul din ei a sunat la numarul 112 si a anunţat despre producerea accidentului, au îndepărtat bornele bateriilor autoturismelor și au izolat zona.

După ce au sosit colegii din cadrul Detașamentului Făgăraș, fetița fost preluată de către colegii paramedici SMURD, iar Marius şi Bogdan şi-au continuat drumul spre casă.

Felicitări, căpitan Zaharia Bogdan și plutonier adjutant Clipa Marius pentru modul prompt în și profesionist în care ați acționat.


De data asta s-a întâmplat ca în zona respectivă să fie Bogdan si Marius dar suntem convinși că fiecare dintre colegii noștri ar fi procedat la fel.”, a transmis ISU Braşov pe pagina de Facebook.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare
Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.