Drona realizatorului de documentare Charlie Ottley a fost găsită

Drona realizatorului Charlie Ottley a fost găsită de un bărbat în Parcul Civic din Timișoara și predată polițiștilor, care o vor înmâna deținătorului, a anunțat, marți, Poliția Timiș.

Potrivit Poliției Timiș, după ce au fost depistați cei trei bănuiți de comiterea furtului din Parcul Civic, polițiștii Secției 1 Timișoara au continuat investigațiile, iar, la scurt timp a fost identificat și bărbatul care a găsit drona.

Aceasta fusese abandonată de cei trei copii pe strada I.C. Brătianu din Timișoara.

Bărbatul care a găsit echipamentul a fost contactat și a predat drona polițiștilor în cursul zilei de marți.

Drona urmează să fie înmânată aparținătorului, respectiv realizatorului Charlie Ottley.

Luni, la prânz, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați că în Parcul Civic din Timișoara unui bărbat i-a fost sustrasă o geantă care conținea o dronă. Victima era realizatorul de documentare Charlie Ottley, căruia i s-au furat echipamente, printre care o dronă şi mai multe accesorii fotografice. Charlie Ottley, realizatorul documentarelor „Wild Carpathia” şi „Flavors of Romania”, era la Timişoara pentru a filma un clip de promovare a judeţului. După câteva ore, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara au reușit identificarea și depistarea, în zona Pieței 700, a trei copii, respectiv doi băieți și o fată, cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, care ar fi bănuiți de acest furt.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.