FOTO / Amenzi de 22.000 de lei pentru şantierele din Braşov. Nu respectau emisiile de praf din demolări

Dezvoltatorii imobiliari din Braşov au intrat în vizorul Poliţiei Locale. Asta pentru că o parte dintre ei nu respectă Regulamentul de bune practici privind măsurile concrete pentru controlul prafului și emisiilor de pulberi din construcții și demolări. Timp de o lună Poliţia Locală Braşov a aplicat 10 în valoare totală de 22.000 de lei. Au fost verificaţi mai mulţi investitorii, proprietarii și executanții lucrărilor de construcții.

„Obiectivul acestor acțiuni a fost verificarea respectării, de către investitorii, proprietarii și/ sau executanții lucrărilor de construcții, a prevederilor ”Regulamentul de bune practici privind măsurile concrete pentru controlul prafului și emisiilor de pulberi din construcții și demolări”, aprobat prin HCL nr. 153/ 2015.

În urma verificărilor, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor anterior menționatului regulament, în valoare totală de 22.000 lei.

Le reamintim investitorilor, proprietarilor și/ sau executanților lucrărilor de construcții faptul că acțiunile de control pe linia respectării prevederilor HCL nr. 153/ 2015 au caracter permanent, iar nerespectarea reglementărilor HCL-ului în cauză se sancționează cu amendă de la 1500 lei – 2500 lei.”, a transmis Poliţia Locală Braşov.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare
Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.