FOTO Cascada Vălul Miresei a fost închisă / Avertismentul salvamontiștilor pentru turiști

Cascada Vălul Miresei din localitatea Răchițele din județul Cluj a fost închisă după ce majoritatea copacilor din apropiere au căzut în urma furtunilor, iar salvamontiștii îi avertizează pe turiști să nu meargă în zona cascadei în această perioadă.

Cascada Valul Miresei inchisaFoto: Facebook Salvamont

  • „Din păcate, trebuie să vă anunțăm că accesul la unul din obiectivele turistice, Cascada Vălul Miresei, din arealul nostru de activitate, pentru următoarea perioadă, este închis.
  • Furtuna de săptămânile trecute a contribuit la caderea majorității copacilor din zona cascadei, iar cei rămasi în picioare sunt afectați, pe rând o să cadă toți. Chiar ieri au căzut 5-6 molizi, toți peste accesul la acest obiectiv.
  • Știm că este perioada concediilor, a vacanței, dar pentru siguranța d-voastră alegeți să o vizitați cu o altă ocazie, Cascada Vălul Miresei rămâne tot acolo”, au anunțat luni reprezentanții Salvamont Vlădeasa Cluj.

Ei le transmit turiștilor că dacă au planificată o deplasare în această zonă, există și alte obiective turistice de interes și de o frumusețe aparte, precum Vârful Lespezi, Traseul Grotelor, Pietrele Albe, Vârful Vlădeasa.

Reprezentanții Salvamont Vlădeasa Cluj mai spun că au fost făcuți pași importanți pentru remedierea acestei situații de la Cascada Vălul Miresei și că vor reveni „în curând” cu informații.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.