FOTO / Incendiu la o anexă gospodărească din cartierul Noua. Pompierii intervin pentru stingerea focului

S-a dat alarma, în această seară, în cartierul Noua, din municipiul Brașov. Un fum dens, care se vedea de la câteva sute de metri distanță, a băgat spaima în oamenii care locuiesc în zonă. Pompierii au fost anunțați prin serviciul de urgență 112 că un incendiu a izbucnit la o anexă gospodărească de pe strada Macului.

Imediat la fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară, dar și un echipaj SMURD. Flăcările au cuprins anexa aproape în totalitate, iar din cauza materialelor depozitate în interior fumul gros s-a dispersat în zonă.

Intervenția militarilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov este în desfășurare, iar abia după ce vor reuși să lichideze vâlvătaia pompierii vor porni și o anchetă pentru a stabili cauzele izbucnirii incendiului.

„Proprietarul casei, în încercarea de a stinge flăcările, a suferit arsuri la membrele superioare. Echipajul SMURD de la fața locului îi acordă îngrijiri medicale”, au declarat reprezentanții ISU Brașov.

sursa video: ISU Brașov

Tot astăzi, pompierii din Zărnești au fost solicitați să intervină la un incendiu produs la o gospodărie din Tohanul Vechi. Flăcările violente se manifestau la casă și șură, iar ISU Brașov a trimis în misiune 4 autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj SMURD.

sursa foto: ISU Brașov

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.