FOTO Maria Sharapova a născut – Prima imagine cu băiețelul Mashei

Maria Sharapova a anunțat vineri că a dat naștere primului său copil, un băiețel pe nume Theodore. Fosta lideră a clasamentului WTA a făcut anunțul printr-o postare pe Instagram.

Maria Sharapova, pe covorul rosuFoto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

„Cel mai frumos, provocator și plin de satisfacții dar pe care mica noastră familie și-l putea dori”, a scris Masha pe Instagram, alături de data nașterii bebelușului, 1 iulie 2022.

Maria Sharapova și Alexander Gilkes sunt împreună din 2018. Cei doi și-au ținut relația departe de paginile tabloidelor, ieșind pentru prima oară în evidență pe covorul roșu la Met Gala 2019.

Maria și-a anunțat logodna prin intermediul Instagram în decembrie 2020, iar în aprilie 2022 le-a transmis fanilor că este însărcinată.

În vârstă de 35 de ani, Sharapova s-a născut la Nyagan, Rusia, iar domiciliul îl are de ani buni în Bradenton, Florida, SUA.

A câștigat de-a lungul carierei 5 titluri de Grand Slam (Australian Open 2008, Roland Garros 2012, 2014), Wimbledon (2004) și US Open (2006).

Doar din tenis, Masha a adunat $38.777.962.

Rusoaica are peste 4.4 milioane de urmăritori pe Instagram.

Alexander Gilkes este un om de afaceri care, printre altele, a lucrat ca licitator pentru diferite fundații, printre care Raising Malawi a Madonnei și Fundația SIDA a lui Elton John.

Prima imagine cu băiețelul Mariei Sharapova

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.