FOTO / Pompierii braşoveni printre cei mai buni din lume la World Firefighers Games

În această perioadă se desfășoară la Lisabona, în Portugalia, Jocurile Mondiale ale Pompierilor. La eveniment au participat şi trei pompieri braşoveni. Militarii noştri s-au dovedit a fi printre cei mai buni se vor întoarce acasă cu o grămadă de medalii.

World Firefighers Games este o competiție în care pompierii profesionişti, paramedici și pompieri voluntari din mai multe țări concurează la diferite probe pentru a-și testa abilitățile și pentru a face schimb de experiență pentru dezvoltarea bunelor practici în domeniul situațiilor de urgență.

Rezultatele obținute de pompierii brașoveni sunt următoarele :

La categoria de vârstă 35 – 39 ani:

  • La proba „Cel mai puternic pompier” Lt. Istrate Sandu a obținut locul al III- lea
  • La proba “Alergare de viteză pe distanta de 100 m” Lt. Istrate a obtinut locul al III- lea
  • La proba “Alergare de viteză pe distanta de 200 m” Lt. Istrate a obtinut locul al II- lea
  • La proba “Săritura în lungime cu elan” Plt. adj. Draguț Marcel a obtinut locul al II – lea

La categoria de vârstă “sub 35 ani”

  • La proba “Saritura în înălțime” Sg.maj.Gâțeiu Marius a obtinut locul al II –lea
  • La proba “Săritura în lungime” Sg.maj.Gâțeiu Marius a obtinut locul al IV –lea

Lt. Istrate Sandu este pasionat de sport de mai bine de 18 ani si de 12 ani participa la competitii de specialitate ale pompierilor.


De-a lungul celor 12 ani ofiterul a obtinut locuri fruntase la majoritate competitiilor la care am participat. O mare parte din timpul liber și-l dedica pregatirii si promovării activitatilor sportive in randul pompierilor.

Sg.maj Gâțeiu Marius este un tânăr pompier încadrat la Detașamentul 1 de pompieri Brasov. Prin pregătirea continuă, seriozitate și ambiţie a reuşit de cele mai multe ori să confirme forma fizica bună. Iubește să facă sport încă din copilărie îşi doreşte să participe la cât mai multe competiţii.

Plt adj. Dragut Marcel a practicat judo în copilărie, iar în Şcoala Militară a practicat cu pasiune atletismul. Din anul 2005 şi până în prezent a fost prezent constant pe podium la competiţiile interne ale pompierilor, proba preferată a lui fiind “ Săritura în lungime cu elan”.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare
Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.