Inspectoratul Școlar Județean Brașov are un nou inspector școlar general adjunct

Începând cu 1 iulie 2022 Inspectoratul Școlar Județean Brașov are un nou inspector școlar general adjunct, în persoana doamnei profesor Ariana Oana Bucur.

Doamna profesor Bucur a fost numită prin Ordinul Ministrului Educației nr. 4162 din 30.06.2022, prin detașare în interesul învățământului, pe funcția de inspector școlar general adjunct, până la 31 august 2022, înlocuindu-l la conducerea instituției pe domnul profesor Ion Negrilă.

Doamna Ariana Oana Bucur este profesor titular pe catedra de Tehnologia informației și a comunicațiilor la Colegiul de Științe ale Naturii ‘Emil Racoviță’ Brașov, anterior numirii ocupând funcția de director, prin concurs, la Liceul ‘Andrei Mureșanu’ Brașov.

Doamna profesor Ariana Oana Bucur are o experiență vastă în managementul instituțiilor din învățământul preuniversitar, ocupând funcțiile de inspector școlar pentru resurse umane în perioada: 1995-1998 și 2002-2012, inspector școlar general la Inspectoratul Școlar Județean Brașov în perioada: 2012-2020, secretar de stat în Ministerul Educației în perioada: 2017-2018.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.