Jurgen Klopp rămâne precaut după prima manșă a întâlnirii cu Villarreal: „Trebuie uitat acest 2-0”

Liverpool are prima șansă la calificarea în finala Champions League: „cormoranii” au câștigat turul cu Villarreal, scor 2-0, dar antrenorul Jurgen Klopp a afirmat că echipa sa trebuie să rămână concentrată la returul de pe Estadio de la Ceramica.

Jurgen KloppFoto: Paul Greenwood / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jurgen Klopp: Trebuie uitat acest 2-0

„Maturitatea face parte din calităţile noastre şi trebuie să rămânem pozitivi. Dar cel mai bine, pentru retur, va fi să uităm de acest 2-0 în tur, să ne spunem că suntem la 0-0 şi să încercăm să câştigăm în retur.

Treaba nu este terminată. Suntem la 2-0 la pauză şi va trebui să rămânem sută la sută concentraţi, să păstrăm o atitudine bună, care nu este aceea de a ne apăra indiferent de ce va fi. La ei va fi o ambianţă dificilă, vor da totul, ei se luptă tot timpul.

Ce îmi place la Villarreal este că iese de sub presiune, ştie să devină o ameninţare cu pase potrivite. Am mobilizat mulţi jucători ca să recuperăm mingea şi atunci când nu o recuperam, ne găseam în ofsaid. Dar am făcut ce trebuia până la urmă” – Jurgen Klopp.

Liverpool a făcut un pas important spre finala Champions League, după ce a învins miercuri, pe stadionul „Anfield”, cu scorul de 2-0, echipa Villarreal, în prima manşă a semifinalelor.

Golurile au fost marcate de Estupinan (’53, autogol) și Mane (’55).

Liverpool a mai trimis mingea în poarta lui Rulli prin Fabinho (’50) și Robertson (’64), dar reușitele au fost anulate pentru poziții de ofsaid.

De știut:

  • Returul este programat la 3 mai.
  • În cealaltă semifinală, Manchester City s-a impus cu 4-3 în prima manșă a întâlnirii cu Real Madrid. Returul se va juca pe 4 mai.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.