Leroy Merlin deschide al doilea magazin din Brașov. Mai sunt disponibile 20 de locuri de muncă

Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, anunță deschiderea celui de-al doilea magazin din municipiul Brașov, noul magazin din cartierul Astra fiind cea de-a 20-a unitate a rețelei retailerului în România.

Potrivit reprezentanților companiei, în noul magazin din Brașov, ce se va deschide pe data de 13 mai 2022, clienții vor avea la acces la peste 23.000 de produse precum: materiale de construcții, grădinărit, decorațiuni, unelte, produse pentru casă și multe altele.

„Decizia de a deschide un al doilea magazin în oraș a venit în urma cererii tot mai crescute de produse de bricolaj, susținută și de proiectele în construcții aflate în desfășurare, dar și de interesul brașovenilor pentru amenajarea și renovarea propriilor locuințe sau a altor proprietăți, mai ales că Brașovul este și un oraș turistic.”, a declarat Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin România.

Cel de-al doilea magazin Leroy Merlin din Brașov va avea peste 100 de angajați, dintre care 80 au fost deja recrutați, transmite wall-street.ro.

În prezent, mai sunt disponibile 20 de posturi precum: Consilier Vânzare (10 poziții), Consilier Supply Chain (5 poziții), Consilier Servicii Clienți (5 poziții). Cei interesați pot consulta mai mai multe detalii despre posturile disponibile AICI.

Noul magazin Leroy Merlin din Brașov se află în partea de sud a orașului, în Noua, la ieşirea spre Bucureşti

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.