Liga 2: Concordia Chiajna vs Steaua București – Armata, contestată

​CSA Steaua a intrat în play-off de pe locul 4 (37 de puncte), iar luni, 21 martie, de la ora 18:00, va debuta contra formației Concordia Chiajna, locul 5 (36 de puncte). Primele două clasate promovează direct, iar pozițiile 3-4 vor susține meciuri de baraj.

Minge de fotbalFoto: Dreamstime

Petrolul, U Cluj, Hermannstadt, CSA Steaua, Concordia Chiajna și Unirea Slobozia sunt formațiile care merg în play-off-ul Ligii 2. Ultimele două au obținut biletele în ultima etapă a sezonului regulat.

Florin Răducioiu (51 de ani), team-manager la prim-divizionara Dinamo, nu înțelege de ce CSA Steaua joacă în Liga 2, dacă nu poate promova.

CSA Steaua nu și-a schimbat la timp forma de organizare, pentru a trece din drept public în drept privat, astfel că nu va putea să fie primită în Liga 1 în vară, indiferent de locul pe care va termina la finalul stagiunii.

„Nu înţeleg rolul Stelei. Joacă în Liga 2 şi nu are drept de promovare. Mi se pare absurdă prezenţa ei. Nu am nimic cu ei, dar, practic, ce caută Steaua dacă nu poate promova? Nu e un campionat ăsta! Nu înţeleg prezenţa lor în acest campionat! Cum se justifică prezenţa acestei echipe?

Mai există aşa ceva în Europa? Ce e asta? Eu aş vrea ca Steaua să fie în Liga 1, dar acum mi se pare o situaţie care trebuie evitată. Doar la noi se poate întâmpla aşa cev”, a declarat, răspicat, Răducioiu.

S-a zvonit că Mihai Rotaru, patron CSU Craiova, ar urma să preia formația din Ghencea:

„Să investesc la CSA Steaua? Nici în glumă nu e bună asta. Stau 9 ani cu Mititelu în spate și acum să-l am pe Gigi Becali?

Înseamnă să fiu nebun! E exclus. Acest zvon e de câțiva ani, de când erau ei în Liga 4.

De fapt, tot orașul spunea și acum 6 luni că mă duc la CSA Steaua. Toate rudele mă întrebau dacă e adevărat”, a spus Rotaru.

Superbet are cota 2 pentru Final 2 (victorie Steaua).

Concordia vs Steaua2

Cotă

2

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.