Marina Ovsiannikova, care a protestat în direct față de războiul din Ucraina, dată în judecată de fostul soț

Marina Ovsiannikova, jurnalista rusă care a protestat în direct la TV, se confruntă cu probleme în plan personal, ea spunând că a fost dată în judecată de fostul soţ, angajat la RT, informează The Guardian, potrivit News.ro.

Marina OvsiannikovaFoto: Colaj foto

Ovsiannikova a menţionat că este posibil ca fostul soţ să obţină custodia celor doi copii, cu vârste de 17 ani şi 11 ani.

Marina Ovsyannikova (the state TV antiwar protester who many in Ukraine believe was acting out an FSB plot to uncancel Russian society) says her RT-employed ex-husband is suing her, potentially threatening her custody of their kids (ages 17 and 11). https://t.co/Wp0wU7s9YU pic.twitter.com/eIZnPojIzT

— Kevin Rothrock (@KevinRothrock) May 15, 2022

Jurnalista, care în prezent trăieşte la Berlin, a spus că nu va reveni în Rusia până la căderea regimului Putin. Copiii săi sunt crescuţi de fostul soţ, care refuză să îi lase să părăsească ţara. Fata celor doi vrea să fie alături de mama ei, însă fiul ar fi împotriva ei şi ar considera-o o trădătoare.

Ovsiannikova a fost angajată luna trecută de Die Welt.

În martie, Ovsiannikova a organizat un protest la televiziunea de stat din Rusia, intrând în direct la postul unde era angajată cu o pancartă anti-război.

Femeia în vârstă de 43 de ani a fost reţinută şi amendată de o instanţă din Rusia şi a ajuns pe prima pagină a ziarelor din lume.

Citește și: Marina Ovsiannikova în Die Welt: Am făcut parte din mașina de propagandă a lui Putin. Voi face tot posibilul să o distrug

–-

Urmărește ultimele evoluții din a 81-a zi a războiului din Ucraina LIVETEXT pe HOTNEWS.RO

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.