Modificări importante pe traseele mai multor linii RATBV

Modificări pe traseele mai multor linii de transport al autobuzelor RATBV. Din data de 2 mai, în patru trasee RATBV intervin modificări. Astfel, se va suplimenta capacitatea de transport de pe traseele liniilor 2B și 29 în intervalele orare de vârf din zilele lucrătoare, de luni până vineri, iar traseele liniilor 29 și 40 se modifică. Conform RATBV, modificările au fost făcute pentru a asigura cât mai bine cerințele de mobilitate ale locuitorilor din municipiul Brașov.   

Începând de luni, 2 mai 2022, traseul Liniei 29 (Bartolomeu Nord – Independenței – Gara Brașov) se va prelungi până pe Str. Fundăturii din Stupini, iar 5 curse/zi (zile lucrătoare) vor fi executate până la Parcul Industrial Ghimbav. Menționăm că la cele 5 curse autobuzele nu vor mai intra pe Str. Fundăturii, dar vor opri în stația situată la intersecția dintre Str. Fundăturii și Str. Albinelor.

De asemenea, traseul Liniei 40 (Gara Brașov – Stupini) se prelungește de la Stupini Izvorului la stația Lujerului. Această măsură presupune unele modificări asupra orelor de sosire în stații ale autobuzelor Liniei 40.

Noile grafice de circulație vor fi afișate la sfârșitul acestei săptămâni în stații și pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea ”Trasee și orare”, iar pentru evitarea oricărei confuzii afișele vor purta mențiunea ”Valabil din 02.05.2022”.

De asemenea, conform aprobării AMDDTP, începând de Duminică, 1 Mai 2022, toate cursele planificate pentru deservirea Comunei Hărman vor fi efectuate până la capătul de traseu din Podu Oltului (Linia 511). Până la noi dezvoltări ale transportului public în cadrul Comunei Hărman, stația Troiță Avram Iancu situată pe Str. Avram Iancu nu va mai fi deservită.

Ca și în cazul precedent, noile grafice de circulație vor fi postate la sfârșitul acestei săptămâni pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea ”Trasee și orare”, iar afișele vor purta mențiunea ”Valabil din 01.05.2022”.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare
Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.