Nick Kyrgios a fost amendat după ce a făcut scandal la ATP Miami

​Nick Kyrgios și-a aflat pedeapsa pentru comportamentul pe care l-a avut la meciul cu Jannik Sinner, de la turneul de la Miami, informează Reuters.

Nick KyrgiosFoto: James Gourley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Australianul a fost amendat în total cu 35.000 de dolari: 5.000 de dolari pentru că a spus obscenităţi, 10.000 de dolari pentru comportament nesportiv şi 20.000 de dolari pentru agresiune verbală.

Recunoscut pentru conflictele dese de pe terenul de tenis, Nick Kyrgios a oferit scene incredibile la Miami Open. Înainte de a fi eliminat de Jannick Sinner în optimi, australianul s-a certat cu arbitrul și a dat violent de pământ cu racheta de mai multe ori.

Nick Kyrgios, depunctat de două ori pentru comportamentul nesportiv

La 4-4 în primul set, Nick Kyrgios și-a pierdut cumpătul după ce stația radio a arbitrului de scaun Carlos Bernandes a pornit în mijlocul unui punct. Jocul a fost întrerupt, iar australianul a intrat în conflict cu Bernandes.

„Ar trebui să fii concediat chiar acum! Cum e posibil așa ceva? Turul al 4-lea la Miami, unul dintre marile turnee, iar voi nu puteți să vă faceți treaba pentru care sunteți plătiți. E jenant!”, i-a spus Nick Kyrgios arbitrului.

„Luați-vă alți arbitri, oamenii ăștia nu-s în stare de nimic. E o glumă! Scăpați de fiecare om din staff și luați-o de la zero. Vă ajut eu dacă nu sunteți în stare. O pot face de 100 de ori mai bine” – Nick Kyrgios către spectatori imediat după conflictul cu arbitrul de scaun.

În tie-breakul primului set, lucrurile au degenerat, iar Kyrgios s-a adresat din nou publicului pentru ca mai apoi să dea cu racheta de pământ violent de mai multe ori, în fața scaunului său.

Australianul a fost penalizat cu două puncte pentru ieșirile sale nervoase.

Nick Kyrgios și scandalul creat în optimile Miami Open:

*sursă video: Eurosport

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.