O patiserie din Braşov angajează refugiaţi ucraineni. Este nevoie de patiseri și brutari

O firmă din Brașov angajează refugiați ucraineni. Este vorba de o patiserie din municipiul de la poalele Tâmpei. Firma a anunțat că vrea să angajeze, dintre refugiați, persoane calificate în meseriile de patiser și brutar.

„Încă nu avem înregistrați ucraineni în evidența agenției Brașov. În schimb avem o societate care dorește să angajeze persoane din Ucraina în diverse meserii; firma este de patiserie, panificație. Aceasta este deocamdată singura solicitare oficială, de acest tip în jud. Brașov. În alte județe din centrul țării nu s-au înregistrat cazuri similare, până acum. Reprezentanții AJOFM apreciază că e devreme pentru a exista astfel de solicitări, atât din partea firmelor ce pot angaja refugiați cât și din partea ucrainenilor care au solicitat viză de ședere în România și vor să-și găsească un job.”, a spus Purtătorul de cuvânt al AJOFM Brașov, Cristina Trifan, pentru radiomures.ro

AJOFM-urile așteaptă să fie contactate pentru a media servicii de angajare mai degrabă începând de săptămâna viitoare.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a transmis că legislaţia a fost modificată astfel încât toţi cetăţenii ucraineni care intră în ţara noastră şi doresc să se angajeze să o poată face fără niciun fel de aviz sau restricţie.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.