Social Media

Hei, ce anume cauti?

Stand-up Comedy

Open Mic Stand-up #6 la Restaurant Adaggio

Stand-up Open-mic e locul unde poți urca pe scenă, chiar dacă ești comedian, amator sau “cu experiență”. Chiar dacă ai mai urcat pe scena, sau nu. Chiar dacă ești comic, sau nu.
Vii la open-mic, te testezi pe tine, testezi dacă ți se potrivește, testezi publicul și-ți testezi materialul. Important e sa râzi, mai ales publicul.

PENTRU PUBLIC
Pentru public, intrarea (ca de obicei) este GRATUITĂ. Un borcan pentru berea “de după” va fi disponibil.Evenimentul se v-a desfășura cu aplicarea măsurilor de siguranță:
– doar pe bază de rezervare
– mese distanțate social conform normelor în rigoare
– maxim 6 persoane la masă
– nu uitați masca acasă

Vă rugăm să vă rezervați locul la numărul de telefon 0760299222.


PENTU PARTICIPANȚI
Dacă vrei să urci pe 04 Octombrie, la a-6-a ediție de Open-Mic organizată de Kronstadt Comedy Club, trimite un mail la kronstadtcomedyclub@gmail.com și noi te anunțăm dacă ai prins loc pe scenă. Dacă nu ne cunoaștem, trimite-ne și un scurt video de 2-3 minute cu ceva material, așa cum vrei să-l dai pe scenă, ca să știm că ești un comic serios.
Atenție, locurile sunt limitate.Lista cu cei care vor urca va fi anunțată înainte de eveniment.

facebook.com/events/783915572405224

💵 Intrarea este libera.

📅 4 octombrie, 18:00

📍 Bulevardul 15 noiembrie, Nr.78

📱 Rezervari Restaurant Adaggio: 0760 299 222


Vrei sa primesti evenimentele imediat ce le publicam? Aboneaza-te GRATUIT la RSS Feed lasandu-ne mailul tau in casuta de mai jos:


Ce parere ai despre acest eveniment?

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea sa te intereseze si:

Stand-up Comedy

Ai sete de cultură și foame de distracție? Addiction The Ranch te așteaptă la o porție de Brașoave pregătită de Kronstadt Comedy Club. Stand...

Stand-up Comedy

Trioul din stand up-ul românesc Teo, Vio si Costel pleaca in turneu cu un spectacol in care pun in fața spectatorilor prejudecățile, rutina, gafele...

Stand-up Comedy

Vineri, 16 octombrie, incepand cu ora 19:00, Casa Ungureasca te invita la un show de stand-up comedy cu Nae Nicolae si Cristi Manolescu si Anghel Constantin. Cristi Manolescu:Primul comediant care a starnit...