Percheziții la Brașov pentru destructurarea unui grup specializat în furturi din bancomate

Sunt percheziții de amploare făcute în trei județe din România pentru destructurarea unui grup infracțional specializat în furturi din bancomate. Mascații au descins în această dimineață la mai multe locații din Brașov, Dolj și Suceava.

Acțiunea este coordonată din județul Prahova. Reprezentanții IPJ au transmis că polițiștii Serviciului Investigații Criminale Prahova au pus în executare 4 mandate de percheziție domiciliară în județele Brașov, Dolj și Suceava, la domiciliile unor persoane bănuite de furt calificat din ATM. Prejudiciul estimat în acest caz este de aproximativ 9.000 de lei.

Anchetatorii încearcă să adune dovezi cu ajutorul cărora să probeze activitatea infracțională a suspecților implicați în acest caz. Oamenii legii spun că 4 persoane vor fi conduse la sediul poliției pentru audieri.

Activitățile beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Brașov, Dolj și Suceava. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.