Peskov acuză ”actele de terorism” după ce un colaborator al rușilor a fost ucis la Herson

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a susținut că presupusa asasinare a unui colaborator al rușilor din orașul ocupat Herson nu este altceva decât ”un act de terorism”.

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al KremlinuluiFoto: Sergey Guneev / Sputnik / Profimedia

”Pot doar să spun: armata noastră este acolo și, desigur, această activitate teroristă necesită o atenție specială. Acestea nu sunt altceva decât acte de terorism. Și, în consecință, ei pot fi tratați ca atare”, a spus Peskov, citat de Tass și preluat de The Guardian.

Un oficial din administrația impusă de ruși la Herson a fost ucis după ce o mașină-capcană a sărit în aer, cel mai probabil fiind vorba despre un asasinat, a declarat șeful adjunct al administrației pentru Reuters. Dmitri Savlucenko,

Șeful departamentului pentru familii, tineret și sport al Administrației Militar-Civile din Herson a fost ucis într-o explozie cu bombă.

Agenția de presă rusă Tass a relatat că două mașini incendiate au fost găsite într-o curte din orașul Herson, unde a avut loc explozia, iar ferestrele unei case cu patru etaje au fost sparte.

RIA Novosti relatează că mașina a sărit în aer în momentul în care Savlucenko a intrat în ea.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.