Peste 180 de practicanţi de aikido ajung în weekend în Poiana Braşov

În perioada 7-9 octombrie 2022, la Sala de Conferinţe a Centrului de Agrement şi Divertisment din Poiana Braşov, se va desfăşura un nou seminar de aikido, organizat de Aikikai România. Seminarul va marca, de asemenea, şi aniversarea celor 30 de ani de activitate a organizaţiei naţionale Aikikai România.

Peste 180 de practicanţi de aikido din diferite oraşe din ţară (Bucureşti, Ploieşti, Piteşti, Buftea, Baloteşti, Piatra-Neamţ, Cluj, Constanţa, Oradea sau Arad), precum şi din străinătate (Bulgaria, Republica Moldova, Polonia) şi-au anunţat prezenţa la seminarul unde va fi prezent şi Maestrul Yukimitsu Kobayashi care le va preda acestora noi tehnici de aikido.

Maestrul Yukimitsu Kobayashi este unul dintre cei mai importanţi profesori de aikido de la Hombu Dojo – Aikikai Foundation, din Japonia. Hombu Dojo este sediul mondial al aikido-ului, locul unde îşi desfăşoară activitatea academia Aikikai Foundation, care organizează cursuri de aikido pentru copii şi adulţi, începători sau avansaţi, cursuri intensive sau clase speciale pentru femei. Aikikai Foundation emite toate diplomele pentru gradele dan acordate în urma examenelor susţinute de practicanţii din întreaga lume.

Organizaţia Aikikai România se bucură de recunoaşterea Aikikai Foundation din Japonia şi este acreditată să dezvolte şi să promoveze practicarea aikido în România. Atunci când nu susţine seminarii internaţionale în diferite ţări, Maestrul Yukimitsu Kobayashi este invitat pentru a preda la seminariile de aikido din România, făcând acest lucru încă din anul 1997.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare
Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.