„Picnic în culori”, de Ziua Copilului, pentru piticii de la centrele de plasament din Braşov

1 Iunie, Ziua internațională a copilului, este un prilej de sărbătoare pentru toți copiii și părinții din lume. Fie că merg la cinema, la un loc de joacă sau un picnic cu familia, micuții așteaptă în fiecare an această dată cu sufletul la gură și se bucură din plin de atenția pe care o primesc pe parcursul acestei zile.

Ziua Copilului este și pentru copiii din centrele de plasament, chiar dacă pentru ei „familia“ înseamnă, în cele mai multe cazuri, colegii de cameră și personalul centrului.

Pentru ei, DGASPC Brașov va organiza la Brădet un „PICNIC ÎN CULORI“. Timp de aproape opt ore, copiii instituționalizați în casele de tip familial și centrele de plasament din subordinea DGASPC Brașov vor participa la o serie de activități pe echipe sau individuale, pregătite special pentru ei. Totul se va petrece în interiorul Complexului de Servicii Brădet, unde vor fi amenajate zone tematice: o zonă de jocuri sportive, o zonă de activități recreative, o zonă pentru muzică şi dans, o zonă de food şi o zonă de relaxare. Ziua se va încheia cu o surpriză pentru toți cei prezenți: o bătaie cu culori (Holi Powder Fight)!

Și pentru că la Brașov sunt găzduiți și 26 de copii provenind din două case de tip familial din Ucraina, împreună cu doi însoțitori și copiii acestora, aceștia vor fi invitații de onoare ai copiilor din centrele Direcției la sărbătoarea de la Brădet.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov vă invită, miercuri, 1 iunie 2022, începând cu ora 11.30, la Brădet, să petreceți „ÎN CULORI“ alături de copiii instituționalizați.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare
Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.