PNL anunță, astăzi, bilanțul după şase luni de guvernare. Peste 1.200 de liberali vin în Poiana Braşov

Premierul Nicolae Ciucă și miniștrii PNL își prezintă joi bilanțul în fața aleșilor locali liberali, într-un eveniment programat la Poiana Brașov, au declarat pentru G4Media surse din partid. Prezentarea bilanțului va avea loc la ora 17.00, cu o oră înaintea unui eveniment similar anunțat de PSD încă de miercuri.

Este unul dintre rarele momente în care liberalii preiau inițiativa politică în interiorul coaliției, după ce au fost acuzați inclusiv de simpatizanți liberali precum Stelian Tănase că PSD impune ritmul politic, iar PNL riscă să își piardă identitatea.

PSD anunțase miercuri, printr-un comunicat de presă, că joi va prezenta bilanțul primelor 6 luni de guvernare, într-un eveniment la Palatul Parlamentului. La bilanț vor fi prezentate măsurile luate de miniștrii PSD referitoare la ”susținerea categoriilor vulnerabile, siguranța alimentară a românilor, sprijinul pentru agricultură și industria alimentară, independența energetică, precum și la granturile, creditele și garanțiile de stat pentru firmele românești”, potrivit comunicatului citat.

Liderii PNL se reunesc joi și vineri la Poiana Brașov pentru două evenimente politice. Joi are loc Liga Aleșilor Locali, cu participarea a peste 1200 de primari liberali și 17 președinți de consilii județene. Vineri se va desfășura Consiliul Național al PNL și vor fi organizate alegeri pentru funcțiile de secretar general al PNL, prim-vicepreședinte în domeniul strategiilor politice și vicepreședinte în domeniul apărării și siguranței naționale.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare
Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.