Poliţia germană investighează o descoperire suspectă la o agenţie de presă rusă din Berlin

Poliţia germană investighează o descoperire suspectă făcută vineri la birourile agenţiei ruse de ştiri RIA Novosti din Berlin, informează DPA și Agerpres. Vineri după-amiază, ofiţerii au găsit un obiect necunoscut şi nu au putut stabili imediat dacă acesta ar putea prezenta vreun pericol.

PolizeiFoto: Getty Images / Digi 24

Agenţia însăşi, într-o postare pe Telegram, a descris obiectul ca fiind o canistră înfăşurată cu fire şi a spus că a fost găsită în spaţiile de locuit ale unora dintre corespondenţii săi de la faţa locului.

”Tehnicienii noştri criminalişti analizează acum dacă a existat sau nu un pericol”, a explicat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Berlin, Thilo Calbitz.

”Nu putem spune încă dacă a fost periculos sau nu sau dacă aceasta este ideea cuiva de glumă proastă”, a adăugat Calbitz. Mai multe detalii vor fi disponibile cel mai devreme sâmbătă.

Poliţia nu a putut spune dacă incidentul a fost un atac asupra clădirii agenţiei de presă. De asemenea, nu au fost cunoscute alte detalii, în special dacă există o legătură cu războiul Rusiei împotriva Ucrainei.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.