Poliţist braşovean medaliat cu aur la Campionatul European de Karate Shotokan

Un poliţist braşovean a obţinut medalia de aur la Campionatul European de Karate Shotokan, campionat ce s-a desfășurat în Olanda în perioada 29 – 31 iulie . Inspectorul de poliție Marius Bucur a obținut, împreună cu echipele sale, locul I la kata și locul IV la kumite. Reușitele sale, alături de echipa sa, au fost răsplătite cu medalia de aur și medalia de bronz.

Inspectorul de poliție Marius Bucur este deținător al centurii negre la karate shotokan 2dan, precum și al unui număr impresionant de medalii de aur, argint și bronz, obținute ca urmare a participării în cadrul campionatelor de karate shotokan, practicând acest sport de la vârsta de 8 ani.

Marius îmbină profesia de polițist cu aceea de instructor de karate și arbitru de karate, iar activitățile desfășurate pentru ceea ce iubește sunt vizibile în rezultatele obținute la marile competiții sportive la care participă.

„Inspectoratul de Poliție Județean Brașov îi transmite felicitări polițistului medaliat cu aur, asigurându-l, totodată, de tot sprijinul necesar pentru a continua să acumuleze premii importante în cadrul marilor competiții sportive la care va participa.”, transmite IPJ Braşov.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.