Rafael Nadal, încă o finală la Roland Garros – Ce a spus despre accidentarea suferită de Alexander Zverev

Rafael Nadal nu a obținut așa cum și-ar fi dorit calificarea în finala de la Roland Garros. După semifinala cu Alexander Zverev, ibericul (care a împlinit vineri 36 de ani) a vorbit despre accidentarea suferită de german și despre meciul care îi poate aduce titlul cu numărul 14 pe zgura de la Paris.

Rafael NadalFoto: Jean Catuffe/DPPI/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rafael Nadal, prima reacție după accidentarea groaznică suferită de Alexander Zverev

„E greu, sunt trist, îmi pare rău pentru el. A făcut un turneu grozav, știu cât de mult se luptă pentru a câștiga un Grand Slam. Pentru moment a fost ghinionist, dar sunt sigur că va câștiga multe trofee de Grand Slam, îi doresc tot binele din lume și o recuperare cât mai rapidă.

A fost un meci greu, am jucat peste 3 ore și nici n-am terminat setul 2. Mi-e dificil să spun prea multe în această situație.

Pentru mine, faptul că m-am calificat într-o nouă finală la Roland Garros e un vis împlinit, dar, în același timp, modul în care s-a terminat meciul, faptul că l-am văzut plângând pe Zverev, e foarte dureros pentru mine” – Rafael Nadal, la interviul de pe teren.

De știut:

  • În ziua meciului cu Zverev, Nadal a împlinit 36 de ani, iar ibericul va juca a 14-a finală de la Roland Garros. Până acum, le-a câștigat pe toate. 13 dintre cele 21 de titluri de Grand Slam au fost cucerite pe zgura de pe Philippe Chatrier.
  • În marea finală de duminică, Rafa îl va întâlni pe învingătorul partidei dintre Casper Ruud (Norvegia – cap de serie 8) și Marin Cilic (Croația – cap de serie 20).

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.