Rafael Nadal și imaginea zilei în tenis


Red. Sport •
HotNews.ro

​A jucat ultima dată în finala de la Indian Wells, iar momentul revenirii sale în circuitul ATP nu este cunoscut. Rafael Nadal și-a încântat luni fanii cu o imagine pe rețelele sociale.

Rafael Nadal si revenirea pe terenul de tenisFoto: Rafael Nadal / Captura Instagram

După patru săptămâni în care a stat departe de terenurile de tenis (accidentare – fisură de stres la a treia coastă stângă), Rafa a postat luni o imagine de la Acadamia sa din Manacor.

Rafa Nadal, posibilă revenire în circuitul ATP la Madrid

Campionul de la Australian Open a început pregătirea pentru ce a mai rămas din sezonul de zgură din 2022. Ibericul a ratat deja Monte Carlo și Barcelona, iar revenirea pe suprafața care i-a adus atâtea satisfacții s-ar putea produce la Madrid (Caja Magica).

Turnee la care Nadal ar putea lua parte înainte de Roland Garros: Madrid (1-8 mai) și Roma (8-15 mai).

Grand Slamul de la Roland Garros va avea loc în perioada 22 mai – 5 iunie, iar Rafa are la Paris 13 titluri cucerite de-a lungul carierei.

Nadal a pierdut ultimul meci disputat în circuitul ATP, finala de la Indian Wells jucată cu Taylor Fritz. Este de fapt singura înfrângere suferită până acum de iberic în 2022.

Rafa s-a impus în acest an la Melbourne Summer Set, Australian Open și Acapulco (toate pe hard), având 20 de victorii și o înfrângere. Total din premii: $3.120.355.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.