Răspunsul Papei Francisc pentru un copil ucrainean care l-a întrebat când va merge în Ucraina

Papa Francisc i-a spus sâmbătă unui copil din Ucraina că vrea să viziteze Ucraina și că săptămâna viitoare va discuta cu oficialii ucraineni o posibilă călătorie la Kiev, potrivit CNN.

Papa FranciscFoto: Tiziana FABI / AFP / Profimedia

Papa Francisc a primit mai mulți copii la Vatican, iar potrivit unei transcrieri a biroului de presă al Sfântului Scaun, un copil ucrainean, Sachar, i s-a adresat: „Nu am o întrebare, ci mai degrabă o cerere: poți să vii în Ucraina să salvezi toți copiii care suferă acolo acum?”.

Papa Francisc a răspuns:

  • „Mă bucur că sunteți aici. Mă gândesc mult la copiii din Ucraina și de aceea am trimis niște cardinali să ajute acolo și să fie aproape de toți oamenii, de copii.
  • Aș vrea să merg în Ucraina. Trebuie doar să aștepți momentul să o faci, știi, pentru că nu este ușor să iei o decizie care poate face mai mult rău lumii întregi decât bine.
  • Trebuie să caut momentul potrivit pentru a o face. Săptămâna viitoare voi primi reprezentanți ai Guvernului Ucrainei, care vor veni să vorbească, și să vorbească despre posibila mea vizită acolo. Să vedem ce se întâmplă”.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.