Reacția premierului Ciucă după accidentul tragic din Bulgaria al unui autocar românesc

Premierul Nicolae Ciucă a transmis condoleanțe familiilor românilor care și-au pierdut viața în accidentul de autocar din Bulgaria. De asemenea, premierul a transmis sănătate și recuperare rapidă celor care au fost răniți.

Nicolae CiucaFoto: Guvern, Facebook

„M-a întristat profund vestea că mai mulți cetățeni români și-au pierdut viața, iar alții au fost răniți în tragicul accident rutier care a avut loc azi-noapte, în Bulgaria. Sunt alături de familiile îndoliate, le transmit condoleanțe și întreaga mea compasiune”, a spus premierul, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Guvernului.

Ciucă precizează că la nivelul Guvernului s-a intervenit urgent pentru a-i ajuta pe românii răniți și a le asigura cea mai buna îngrijire medicală.

„Un elicopter SMURD și o echipă medicală de la Spitalului Clinic de Urgență București – Floreasca se afla deja în Bulgaria pentru a evalua și planifica preluarea în România a celor răniți. Alte elicoptere SMURD sunt in drum spre Bulgaria pentru a-i aduce acasă pe românii noștri. Instituțiile statului sunt pregătite să ofere sprijin cetățenilor săi, indiferent unde s-ar afla, si să le asigure o cât mai bună îngrijire”, a mai spus Ciucă.

Trei români și un cetățean străin au murit în Bulgaria după ce autocarul în care se aflau a fost implicat într-un accident. În autocar erau 25 de pasageri, dintre care 18 români și 7 cetățeni turci.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.