Robert Lewandowski, transferul anului în fotbalul mondial: Bayern Munchen a acceptat oferta făcută de FC Barcelona

Robert Lewandowski va fi jucătorul celor de la FC Barcelona, informația fiind prezentată de jurnalistul Fabrizio Romano. Pentru serviciile atacantului polonez, gruparea catalană ar urma să scoată din buzunare suma de 45 de milioane de euro.

Robert LewandowskiFoto: Neil Hanna / Zuma Press / Profimedia Images

Potrivit unor surse din cadrul clubului catalan, Lewandowski va semna un contract valabil până în 2026, iar campioana Germaniei mai poate primi bonusuri în valoare totală de aproximativ 5 milioane de euro.

Lewa va împlini 34 de ani în august, dar rămâne unul dintre cei mai importanți marcatori din Europa. Contractul acestuia cu Bayern expira în iunie 2023, dar atacantul a fost deranjat de faptul că gruparea bavareză i-a căutat înlocuitor încă din iarna precedentă.

Campioana Germaniei l-a transferat între timp pe Sadio Mane de la Liverpool: 32 de milioane de euro, plus alte 9 milioane de euro sub formă de diverse bonusuri.

Lewandowski a sosit la Bayern Munchen de la Borussia Dortmund în sezonul 2014-2015. A marcat în total 344 de goluri și a oferit 72 de pase decisive în cele 374 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul formației din Bundesliga. În ultimul sezon, atacantul a punctat de 50 de ori în 46 de partide pentru campioana Germaniei.

Robert Lewandowski to Barcelona, here we go! FC Bayern have just told Barça that they have accepted final proposal. Agreement finally in place between all parties. \uD83D\uDEA8\uD83D\uDD35\uD83D\uDD34 #FCB

Lewandowski asked Bayern to leave also on Friday – he will jlin Barcelona during the weekend. \uD83C\uDDF5\uD83C\uDDF1 pic.twitter.com/nmodHuNscw

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 15, 2022

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.