Slujbe pentru pace în Biserica Neagră. În fiecare miercuri, în Postul Paştelui, credincioşii se pot ruga pentru pace

Pe durata Postului Paştelui, credincioşii din Braşov pot merge în fiecare miercuri seara la Biserica Neagră să se roage pentru pace.

În fiecare seară de miercuri, la Biserica Neagră se organizează o seară de rugăciune pentru pace. La slujbă sunt aşteptaţi nu numai credincioşii din parohia Bisericii Negre, ci orice credincios care vrea să se roage pentru pace, în condiţiile invaziei ruseşti în Ucraina, anunţă adevarul.ro.

„În aceste vremuri tulburi noi avem deseori impresia că nu putem să facem mare lucru în ce priveşte evenimentele mari ale timpului. Dar, totuşi, o rugăciune comună are puterea de a ne întări sufletele. Invităm pe toţi credincioşii, din toate confesiunile, la rugăciunea de miercuri seara, ora 18:00, în Biserica Neagră”, a spus Thomas Ziegler, reprezentant Biserica Neagră Braşov.

Pe durata Postului Mare, în fiecare miercuri, de la ora 18:00, credincioşii sunt aşteptaţi la Biserica Neagră pentru câte o scurtă rugăciune pentru pace. În timpul rugăciunii se vor cânta şi cântece ecumenice de la Taizé.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare
Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.