Şofer prins la Rupea cu un permis de conducere fals care părea a fi emis în Italia

Un şofer braşovean este cercetat penal pentru că a condus cu un permis de conducere fals. Bărbatul a prezentat poliţiştilor un permis de conducere emis în Italia, pentru care oamenii legii au suspiciunea ca este fals. Tânărul de 22 de ani a fost oprit în trafic pe strada Republicii din Rupea în data de 14 august, în jurul orei 15.15.

Fiindu-i solicitate, pentru control, documentele personale și ale autovehiculului condus, tânărul a prezentat polițiștilor un permis de conducere, emis de autoritățile din Italia, asupra acestuia existând suspiciunea rezonabilă că este fals.

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Rupea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, “falsul material în înscrisuri oficiale” și “uzul de fals”.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.”, a transmis IPJ Braşov.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare
Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.