Surprize pentru cei mici de la jandarmii braşoveni, de Ziua Copilului

Cu ocazia zilei de 1 iunie – Ziua Internațională a Copilul, Jandarmeria Brașov organizează mai multe evenimente menite să aducă bucurie și încântare copiilor care vor dori sa fie alături de noi.

Jandarmii vor fi prezenți, între orele 10.00-14.00, la Evenimentul „Descoperă Lumea Magică a Copilăriei” organizat în parcarea Coresi Shoping Resort Brașov, zona food court.

Jandarmii au pregătit multe surprize, dintre care amintim: prezentare de tehnică unde cei mici vor putea vedea și încerca echipamentele de intervenție folosite de structurile de ordine publică și intervenție antiteroristă, o vor putea cunoaște pe cățelușa Lily, vor primi diplome de participare. Tiroliana pregătită de jandarmii montani va fi la mare căutare și cei care vor avea privilegiul s-o inaugureze vor fi copiii familiei Dumbravă, familia la care am fost în iarnă în cadrul campaniei „Reciclăm și ajutăm!” și cărora le-am promis că ne vom reîntâlni și vom petrece o zi frumoasă împreună. Împreună cu partenerul nostru le-am pregătit celor 7 copii mai multe surprize și suntem convinși că această zi va fi una specială pentru ei.

În intervalul orar 15.00-17.30, vor fi prezenți la Evenimentul „Vivat copilăria pe Tărâmul Copiilor” organizat în Piața Sfatului . Aici micii noștri spectatori vor putea vedea pe viu cum intervin jandarmii și se vor putea delectat cu o demonstrație a câinilor de intervenție.

Inspectoratul de Jandarmi Județean „Nicolae Titulescu” Brașov și Gruparea de Jandarmi Mobilă „Burebista” Brașov îi invită să fiți alături de noi.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.