Surprize pentru cei mici de la jandarmii braşoveni, de Ziua Copilului

Cu ocazia zilei de 1 iunie – Ziua Internațională a Copilul, Jandarmeria Brașov organizează mai multe evenimente menite să aducă bucurie și încântare copiilor care vor dori sa fie alături de noi.

Jandarmii vor fi prezenți, între orele 10.00-14.00, la Evenimentul „Descoperă Lumea Magică a Copilăriei” organizat în parcarea Coresi Shoping Resort Brașov, zona food court.

Jandarmii au pregătit multe surprize, dintre care amintim: prezentare de tehnică unde cei mici vor putea vedea și încerca echipamentele de intervenție folosite de structurile de ordine publică și intervenție antiteroristă, o vor putea cunoaște pe cățelușa Lily, vor primi diplome de participare. Tiroliana pregătită de jandarmii montani va fi la mare căutare și cei care vor avea privilegiul s-o inaugureze vor fi copiii familiei Dumbravă, familia la care am fost în iarnă în cadrul campaniei „Reciclăm și ajutăm!” și cărora le-am promis că ne vom reîntâlni și vom petrece o zi frumoasă împreună. Împreună cu partenerul nostru le-am pregătit celor 7 copii mai multe surprize și suntem convinși că această zi va fi una specială pentru ei.

În intervalul orar 15.00-17.30, vor fi prezenți la Evenimentul „Vivat copilăria pe Tărâmul Copiilor” organizat în Piața Sfatului . Aici micii noștri spectatori vor putea vedea pe viu cum intervin jandarmii și se vor putea delectat cu o demonstrație a câinilor de intervenție.

Inspectoratul de Jandarmi Județean „Nicolae Titulescu” Brașov și Gruparea de Jandarmi Mobilă „Burebista” Brașov îi invită să fiți alături de noi.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare
Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.