Telenovela plecării lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United continuă – Decizia luată de portughez

Cristiano Ronaldo s-a întors la Manchester după ce a fost dat dispărut de United, echipă care nu s-a calificat în Champions League, ceea ce l-a nemulțumit profund pe starul portughez. Chiar dacă urmează să participe la antrenamentele echipei engleze, viitorul fotbalistului în Premier League este incert.

Cristiano RonaldoFoto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cristiano Ronaldo își respectă contractul cu Manchester United și s-a întors în orașul englez după o vacanță prelungită.

Portughezul nu a participat la turneul echipei în Australia și Thailanda, dar a decis să se alăture formației lui Ten Hag pentru moment, conform Marca.

Cristiano Ronaldo rămâne ferm pe poziții: Vrea să plece de la Manchester United

Fotbalistul lusitan este nemulțumit de faptul că United a ratat calificarea în Champions League și își dorește un transfer, deși a ales să se întoarcă temporar în Manchester.

„Este în intenția atacantului în continuare „să schimbe aerul”.

Viitorul lui Cristiano, în acest moment al perioadei de mercato, este departe de a fi decis.

Dar portughezul nu are nicio intenție să genereze un conflict la club, așa că se va alătura grupului începând de marți” – Marca.

Cristiano Ronaldo renunță la mulți bani pentru a juca în Champions League la Atletico Madrid

În vârstă de 37 de ani, Cristiano este dispus să renunțe la o mare parte din salariul său doar pentru a juca în Liga Campionilor.

În acest moment, Atletico Madrid are cele mai mari șanse să-l înregimenteze pe Cristiano, asta după ce nume mari precum Bayern Munchen și Chelsea l-au refuzat pe atacant.

Conform The Sun, Cristiano este dispus să-și micșoreze salariul de la 27 de milioane de euro (cât are în prezent la United) la 14.5 milioane.

Asta ar însemna undeva la 300.000 de euro pe săptămână.​

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.