Traian Băsescu a fost externat din spital / Anunțul Mariei Băsescu

Traian Băsesu a fost externat din spitalul din Bruxelles unde fusese internat în urma unui infarct suferit săptămâna trecută, când instanța supremă a stabilit definitiv că fostul președinte a fost colaborator al Securității.

Traian BasescuFoto: Facebook/ Traian Basescu

Anunțul a fost făcut de Maria Băsescu, pentru Antena 3, în timp ce familia fostului președinte a început să se mute din vila de protocol din strada Gogol, pe care trebuie să o elibereze în urma deciziei Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Soția fostului președinte spune că este foarte supărată pe situație pentru că s-a mutat de prea multe ori din locuințele în care a stat.

  • ”Am vorbit acum 10 minute, s-a externat. Și acum încep împachetările. M-am mutat de foarte multe ori, să știți! Casa asta cred ca e a noua casă în care m-am mutat. M-am mutat de foarte multe ori. Așa că încă o mutare în plus…”, a declarat Maria Băsescu miercuri dimineață.

Traian Băsescu era spitalizat e aproape o săptămână la Bruxelles. Surse apropiate acestuia au declarat pentru HotNews.ro că fostul președinte a suferit un infract.

În 23 martie, Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a decis definitiv că fostul președinte Traian Băsescu a fost colaborator al Securității ca poliție politică, dând declarații sub numele conspirativ „Petrov”.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.