Traian Băsescu a fost externat din spital / Anunțul Mariei Băsescu

Traian Băsesu a fost externat din spitalul din Bruxelles unde fusese internat în urma unui infarct suferit săptămâna trecută, când instanța supremă a stabilit definitiv că fostul președinte a fost colaborator al Securității.

Traian BasescuFoto: Facebook/ Traian Basescu

Anunțul a fost făcut de Maria Băsescu, pentru Antena 3, în timp ce familia fostului președinte a început să se mute din vila de protocol din strada Gogol, pe care trebuie să o elibereze în urma deciziei Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Soția fostului președinte spune că este foarte supărată pe situație pentru că s-a mutat de prea multe ori din locuințele în care a stat.

  • ”Am vorbit acum 10 minute, s-a externat. Și acum încep împachetările. M-am mutat de foarte multe ori, să știți! Casa asta cred ca e a noua casă în care m-am mutat. M-am mutat de foarte multe ori. Așa că încă o mutare în plus…”, a declarat Maria Băsescu miercuri dimineață.

Traian Băsescu era spitalizat e aproape o săptămână la Bruxelles. Surse apropiate acestuia au declarat pentru HotNews.ro că fostul președinte a suferit un infract.

În 23 martie, Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a decis definitiv că fostul președinte Traian Băsescu a fost colaborator al Securității ca poliție politică, dând declarații sub numele conspirativ „Petrov”.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare
Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.