Un bloc abandonat din Făgăraș se transformă într-un hotel modern. Primii turiști se vor putea caza din 2024

Un nou hotel ibis Styles va fi deschis la câțiva pași de Cetatea Făgăraș în a doua jumătate a anului 2024. Un fost bloc de locuințe care a rămas abandonat a fost cumpărat de un investitor privat care vrea să transforme complet imobilul într-o unitate de cazare luxoasă.

Potrivit wall-street.ro, hotelul ibis Styles Făgăraș Citadel va avea 68 de camere, inclusiv camere de familie și camere pentru oaspeții cu dizabilități, un hub social la parter, o zonă de primire, un bufet pentru micul dejun, un spațiu de prezentare pentru gustări, precum și o zonă de relaxare multifuncțională. Oaspeții vor beneficia, de asemenea, de o parcare exterioară și de o sală de conferințe.

„Autoritatea locală din Făgăraș, pe care o reprezint, sprijină parteneriatele dintre firmele antreprenorilor locali dinamici cum este Leader D.G.S. Construct SRL și actori globali cum este Accor Group, care-și propun sa aducă excelența si bunele practici în industria ospitalității la noi acasă. Primul hotel afiliat la un lanț hotelier internațional din orașul nostru va poziționa Municipiul Făgăraș pe harta internațională a turismului de leisure, dar și de tranzit și de afaceri”, a declarat Gheorghe Sucaciu, primarul orașului Făgăraș.

„ibis Styles este unul dintre cele mai creative și optimiste branduri ale Accor. Este special în sensul că îmbracă un concept inedit și surprinzător în fiecare destinație și invită călătorii să exploreze arta, istoria și cultura fiecărui loc în parte. Mai mult, ibis Styles reflectă, de asemenea, angajamentul Accor privind calitatea produselor și nivelul ridicat al serviciilor, care contribuie la atractivitatea orașului”, spune Maria Drăgulin, director de Dezvoltare Accor România, Bulgaria, Republica Moldova și Republica Cehă.

Accor este un grup hotelier ce cuprinde peste 5.300 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări. Accor se mândrește, de asemenea, cu un portofoliu de mărci proprii și cu aproximativ 230.000 de membri ai echipei la nivel mondial.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare
Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.