Un şofer aflat în pragul comei alcoolice a buşit două maşini parcate, în cartierul Tractorul

Un şofer aflat la limita comei alcoolice a buşit două maşini parcate pe strada 1 Decembrie 1918, din cartierul Tractorul. Incidentul a avut loc ieri, 24 mai, în jurul orei 14.35.

După prodicerea accidentului, poliţiştii l-au testat pentru a vedea prezenţa alcoolului în aerul expirat. Rezultatul a fost unul surprinzător, 1,82 mg/l alcool pur, aproape de pragul comei alcoolice. Bărbatul de 49 de ani a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În funcţie de gradul de alcoolemie există trei grade de stare de ebrietate: uşoară, cu o concentraţie de 0,5 – 1,5‰, medie cu 1,5 – 2,5‰ şi avansată sau comă alcoolică peste concentraţia de 2,5‰.

„În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.”, a transmis IPJ Braşov

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.