Valentin Cojocaru a fugit din calea războiului și a semnat cu o echipă importantă din Olanda

Portarul Valentin Cojocaru, care a reușit să fugă din calea războiului din Ucraina, a semnat un contract cu gruparea olandeză Feyenoord Rotterdam, valabil până la finalul sezonului.

Valentin CojocaruFoto: Twitter – Feyenoord Rotterdam

A 23-a zi de război în Ucraina – Cele mai importante evenimente sunt LiveText pe HotNews.ro.

În vârstă de 26 de ani, Cojocaru, care a evoluat până de curând la Dnipro, a profitat de hotărârea forurilor fotbalistice internaţionale de a le permite jucătorilor din Ucraina să se transfere la alte echipe până la finalul sezonului, după ce Rusia a invadat ţara vecină.

Portarul român îl va înlocui la Feyenoord pe Justin Bijlow, care s-a accidentat şi nu va mai juca în acest sezon.

„Este păcat că trebuie să ne lipsim de Justin Bijlow pentru tot restul sezonului. În Ofir (n.r. Marciano) avem un înlocuitor de foarte bună calitate, dar pentru noi este important să avem un alt portar cu experienţă. Din fericire, am reuşit să găsim unul în Valentin Cojocaru, care ni se va alătura cu efect imediat”, a declarat directorul tehnic Frank Arnesen, pentru site-ul oficial.

Feyenoord ocupă locul 3 în clasamentul Eredivisie, cu 55 de puncte, după Ajax, 63 de puncte, şi PSV, 61 de puncte. Echipa din Rotterdam este calificată în sferturile Conference League, fază în care va întâlni Slavia Praga.

În carieră, Cojocaru a mai evoluat la echipe ca Steaua, Viitorul şi FC Voluntari, scrie News.ro.

\uD83C\uDDF7\uD83C\uDDF4 Valentin Cojocaru (26)

\uD83D\uDCC4 2022

\uD835\uDDD9\uD835\uDDFF\uD835\uDDEE\uD835\uDDFB\uD835\uDDF8 \uD835\uDDD4\uD835\uDDFF\uD835\uDDFB\uD835\uDDF2\uD835\uDE00\uD835\uDDF2\uD835\uDDFB: ‘In Valentin hebben we een extra doelman met ervaring gevonden’#HappyValentin pic.twitter.com/VLODR3uUC6

— Feyenoord Rotterdam (@Feyenoord) March 18, 2022

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare
Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.