VIDEO / Charlie Ottley, după ce a fost jefuit: „Am alergat după hoț câteva minute, dar era mai bine antrenat”

Charlie Ottley, realizatorul celebrelor documentare Wild Carpathia şi Flavors of Romania, a povestit momentul în care a fost jefuit într-un parc din centrul Timișoarei, spunând că a alergat după hoț timp de câteva minute. Incidentul a avut loc duminică seară în Parcul Botanic din Timișoara, unde britanicul filma un clip de promovare a județului Timiș.

Jurnalistului britanic i-au fost furate echipamente, printre care o dronă şi mai multe accesorii fotografice, însă spune că cel mai prețios lucru fără care a rămas este cardul de memorie, transmite Digi24.

El a mai afirmat că este pentru prima dată când i se întâmplă așa ceva în România și că incidentul nu i-a schimbat opinia despre țara noastră și despre Timișoara.

„Timișoara este un oraș minunat, are o cultură bogată, cafenele minunate. Am fost doar la locul nepotrivit în momentul nepotrivit”, a spus jurnalistul britanic, care a încercat să prindă hoții.

El a povestit că se așezase pe o bancă să caute o locație pe Google Maps, când un individ i-a furat rucsacul cu echipamente.

„Am încercat să alerg, am alergat dupa hoț câteva minute, dar era mai bine antrenat. I-am văzut doar ceafa unui tip care alerga foarte tare în direcția opusă”, a spus Charlie Ottley.

Jurnalistul britanic cere să i se dea cardul de memorie pentru că imaginile sunt de neprețuit. „Vom înlocui drona si vom merge mai departe. Sper să se întoarcă în Banat cât mai curând”, a adăugat Ottley.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.